SERVICII FINANCIARE

Outsourcing pentru echipamente de birou:

Electro Orizont oferă posibilitatea de a beneficia de echipamente de birou și serviciile necesare timp de minim 36 de luni prin plata lunară a volumului tipărit/copiat. Poate fi sub forma unei rate fixe + un tarif pe pagină tipărită/copiată sau tarif pe pagină tipărită/copiată cu un volum minim de pagini tipărite/copiate.

Avantaje: reducerea costurilor totale de operare, posibilitatea estimării și bugetării costurilor pe termen lung, contravaloarea facturii va putea fi încadrată în bugetul de cheltuieli, monitorizarea costurilor pe echipamente, siguranța funcționării echipamentelor, reducerea perioadelor de staționare.

Servicii: transport și instalare echipamente, instruire operatori la instalare, număr nelimitat de intervenții, înlocuirea pieselor de schimb-consumabile, revizii periodice, alocarea unui site-manager care va oferi consultantă, oferirea de soluții de back-up în cazul în care remedierea defecțiunilor nu se realizează în timp util, timp maxim de intervenție garantat de 8h lucrătoare de la sesizare.

Închiriere pentru echipamente de birou:

Electro Orizont oferă posibilitatea de a închiria echipamente pe o perioadă de 36 de luni la sfârșitul căreia puteți să le achiziționați.

Vânzări în rate pentru echipamente IT și echipamente de Birou:

Electro Orizont oferă finanțare pentru vânzari în rate pe 12 luni.

Pentru detalii vă rugăm să contactați: [email protected]