SMART Board:

SMART Board este tabla interactivă numărul 1 în lume, alegerea profesorilor din peste 100 de țări, ce vă ajută să vă concentrați asurpa predării și nu asupra folosirii tehnologiei.

Tablele interactive SMART Board reprezintă o soluție economică și flexibilă, un instrument puternic în realizarea unor prezentări captivante indiferent dacă vorbim de un curs sau de un laborator.

O tablă interactivă este un ecran sensibil la atingere, degetul dumneavoastră ține loc de mouse, extrem de ușor de folosit și conectabilă prin port USB la orice computer ce poate rula pe platforme variate precum : Windows, Unix, Mac, acesta fiind la rândul lui cuplat la un videoproiector.

Prin intermediul suprafeței senzitive de pe tablă orice aplicație aflată pe calculator poate fi activată și controlată în totalitate printr-o simplă atingere. În plus prin intermediul setului de markere puse la dispoziție, se pot realiza adnotări, observații sau completări, chiar pe documentul accesat, rezultatul putând fi salvat, tipărit sau trimis prin e-mail.

Pentru informații suplimentare vizitați: Smarttech

Pentru detalii vă rugăm să contactați: [email protected]