GESTIUNE ERP SYNTESIO :

SYNTESIO este o aplicație software de gestiune ERP complet integrată care are la bază funcționalități multiple, ce acoperă atât domeniul financiar-contabil, pe cel de gestiune a stocurilor, de urmărire a vânzărilor cât și pe cel de raportare la nivel managerial. A fost proiectată și dezvoltată în România de către compania Chara Software, în conformitate cu legislația în vigoare, fiind adaptabilă oricăror eventuale modificări legislative.

Sistemul este compus din 12 module integrate (Vânzări, Administrație, Aprovizionare, Magazie, Service, Financiar, Contabilitate, Mijloace Fixe, Centre de Cost, Contracte servicii, Salarizare, Producție), fiecare având un rol bine definit. În plus, există 2 module secundare (Utilitare, Nomenclatoare) construite pentru o mai ușoară administrare a aplicației. SYNTESIO funcționează in regim multi-firmă și multi-valută, adresându-se oricărei societăți comerciale care are ca obiect de activitate comerțul en-gros sau cu amânuntul, prestări servicii, activități de import-export, etc.

Soluția este flexibilă și curajoasă, dar și stabilă din punct de vedere al coerenței datelor, al clarității acestora, al modului și timpului real de prezentare.

Cel mai important aspect este că sistemul a fost proiectat cu fața câtre utilizator, oferind acces cât mai rapid la o informație cât mai detaliată, în funcție de necesitățile acestuia. Organizarea modulară permite urmărirea exactă a fluxului de documente dar și menținerea flexibilității și adaptabilității în organizarea acestui flux.

La nivelul fiecărui modul este concentrat pachetul de rapoarte necesar controlării informației introduse si a situațiilor manageriale. In plus, exista posibilitatea realizării unor rapoarte la cerere, care vor constitui in final un tablou de bord util la nivel managerial.

SYNTESIO este o aplicație deschisă, customizabilă, atât la nivel de funcție, comandă, raport, cât și la nivel de modul sau aplicație, asigurând astfel o personalizare a sistemului pe specificul beneficiarului.

Pentru informații suplimentare vizitați: Syntesio sau Intrebari frecvente

Pentru detalii vă rugăm să contactați: [email protected]