Organizațiile sunt din ce în ce mai conștiente de necesitatea optimizării IT pentru a rămâne competitive și pentru a obține rezultatele de business dorite. Acestea caută asistență și îndrumare de specialitate pentru a fi ajutate să obțină optimizarea operațiunilor IT în cel mai eficient și sigur mod.

Beneficiile optimizării operațiunilor IT

  • Îmbunătățiți eficiența operațională
  • Sporiți agilitatea afacerii
  • Optimizați predictibilitatea serviciilor
  • Reduceți costurile

Dell Technologies vă prezintă PowerStore

 

PowerStore este un echipament de stocare Dell Technologies de ultimă generație, proiectat pentru a oferi o infrastructură care va accelera transformarea digitală a afacerii dvs. Dezvoltat pentru era datelor, PowerStore poate susține atât workload-urile tradiționale, cât și cele moderne, din data center-ul central, dar si din edge și cloud.

Dell EMC PowerStore este un echipament de stocare din clasa mid-range, construit de la zero, care utilizează cele mai recente tehnologii pentru a oferi performanța, disponibilitatea, securitatea, flexibilitatea și ușurința de utilizare de care au nevoie aplicațiile moderne.

Dell Technologies a conceput PowerStore cu o arhitectură nouă, bazată pe containere, dar și cu angajamentul de a răspunde cerințelor organizațiilor de a accepta toate tipurile de date, oferind următoarele avantaje: flexibilitate sporită, inteligență, automatizare și eficiență în ce privește costurile pentru implementările hibride de soluții de tip cloud ale clienților.

De ce să alegi DELL POWERSTORE?

IT Simplificat

Performanță optimizată

Eficiență fără compromis

Performanță în timp real

O flexibilitate mai mare cu AppsON

Performanță crescută cu Anytime Upgrades

Flexibilitate Cloud

Ușurință în migrare

Daca aveti nevoie de solutii personalizate, completati rubricile de mai jos iar noi va vom contacta!

Numar de angajati:

1 – 1010 – 2020 – 5050 – 100100+


Sunt de acord sa fiu contactat prin:

EmailSMSTelefon