Servicii Cloud

 

Pentru ca afacerea ta sa functioneze fara probleme ai nevoie de o infrastructura pe care sa te poti baza. Noi te ajutam in punerea pe picioare a unei infrastructuri Cloud care sa corespunda nevoilor companiei tale.

Doresti sa stochezi datele companiei tale intr-un mediu securizat si totodata, sa nu depinzi de un server local? Serviciul Public Cloud te ajuta sa scapi de intretinerea unui spatiu de stocare local si iti pune la dispozitie o varianta fiabila de stocare a datelor. Acesta poate fi accesat cu usurinta din orice locatie. Costul acestui spatiu este raportat la cantitatea de date stocate, astfel incat platesti strict pentru cat utilizezi.

Avantaje:

Scalabilitate


Serviciul Public Cloud ofera strict resursele necesare pentru ca aplicatiile ce ruleaza pe acesta sa functioneze la capacitate maxima.


Flexibilitate


Resursele folosite de acest serviciu pot fi adaptate pentru a permite compatibilitatea cu schimbarile ce pot aparea in compania ta.


Managementul costurilor


Serviciul Public Cloud functioneaza pe principiul "Pay as you go", astfel compania ta plateste strict pentru resursele folosite.


Oferim suport pentru protectia datelor clientilor nostri intr-o zona securizata, pe hardware-ul acestora. Prin optarea pentru solutia noastra de Private Cloud clientii nostri beneficiaza de un nivel ridicat de securitate si un nivel ridicat de control. Spatiul de stocare poate fi accesat ulterior din orice locatie prin VPN.

Avantaje:

Securitate superioara


Serviciul Private Cloud ofera un nivel ridicat de protectie a datelor prin restrictionarea accesului la diferite resurse de catre firewall.


Nivel ridicat de control


In Private Cloud ofera posibilitatea de configurare a accesului la date astfel incat sa corespunda cu nevoile companiei tale.


Managementul costurilor


Private Cloud creste eficienta costurilor in compania ta, imbunatatind  modul in care resursele sunt distribuite si reducand spatiile neutilizate.


Daca aveti nevoie de solutii personalizate, completati formularul nostru!

Contacteaza-ne