Din 1998 suntem parteneri Microsoft cu o vasta experienta in implementarea solutiilor complexe bazate pe Windows Server, Azure, Share Point, Microsoft 365.

Solutii Microsoft

Ne ocupam de gestionarea completa a contului tau de Microsoft 365 intr-un mod transparent pentru ca tu sa nu te preocupi de aspectele tehnice. Serviciile noastre includ:

  • Solutii complete bazate pe Microsoft 365
  • Gestionarea si configurarea contului tau Microsoft 365 si a serviciului de Mail
  • Scalarea acestor solutii pentru a corespunde nevoilor tale

SharePoint

SharePoint este mai mult decat un spatiu de stocare in care membrii unei echipe pot colabora. Prin utilizarea acestei solutii pot fi stabilite fluxuri de documente, reguli speciale de acces intre membrii echipei si criterii speciale de arhivare. Totodata, pot fi distribuite intr-un mod controlat date si documente intre membrii echipei. Spatiul de lucru virtual este scalabil pentru a corespunde dimensiunii echipei tale.

Azure

Prin sistemul Azure, clientii nostri au acces la cea mai sigura si performanta platforma de servicii cloud. Acesta sustine orice sistem de operare si o gama larga de limbaje de programare.
Sistemul Azure este usor de adaptat nevoilor tale, oferind o mare flexibilitate in configurarea infrastructurii. De asemenea, sistemul poate fi scalat pentru a utiliza doar resursele de care ai nevoie, pentru a oferii solutia potrivita la cel mai bun pret.

Daca aveti nevoie de solutii personalizate, completati formularul nostru!

Contacteaza-ne