Alege sa externalizezi departamentul IT si lasa problemele tehnice in seama noastra. Oferim asistenta tehnica de la distanta sau direct la sediul clientului. Competentele noastre acopera fiecare zona a domeniului IT.

Asistenta Software & Hardware


Asiguram buna functionare a business-ului tau prin preluarea problemelor tehnice intampinate de angajatii tai. Prin sistemul nostru de ticket-ing, colegii nostri vor rezolva problema in cel mai scurt timp.


Servicii De Consultanta


 Dorim sa fim partenerul tau de incredere si sa te ajutam sa iei cele mai bune decizii privind zona IT. Prin serviciile noastre de consultanta urmarim gasirea solutiilor IT de care firma ta are nevoie.


Administrare hardware


Asiguram functionarea optima a statiilor si retelei de la locul de munca, pentru a facilita o buna desfasurare a activitatii tale. Serviciile noastre includ furnizarea, configurarea si intretinerea serverelor, SAN-urilo, NAS-urilor, switch-urilor indiferent de plarforma folosita.


Suport Achizitii Hardware


Procesul de achizitie hardware este realizat in trei etape: Ofertarea si alegerea dispozitivului optim, dupa care echipamentul este configurat pentru a corespunde nevoilor tale si in final echipamentul este livrat in cel mai scurt timp.


Asistenta Licentiere Software


Pentru a asigura functionarea afacerii tale in conditii legale, iti punem la dispozitie cunostintele noastre despre licentierea software. Te vom ajuta in alegerea celui mai convenabil pachet de licente si vom asigura achizitia, livrarea si activarea acestora.


Daca aveti nevoie de solutii personalizate, completati formularul nostru!

Contacteaza-ne