Ce este MPS?


MPS este un serviciu de management al imprimarii.


Ca specialisti in acest domeniu de imprimare, venim in sprijinul dumneavoastra si va oferim acest serviciu prin care nu mai aveti grija echipamentelor.


Ce facem noi?


Ne ocupam de toate activitatile care tin de imprimare, de la livrarea echipamentului, punerea in functiune, realimentare cu consumabile pana la evaluarea sau facturarea consumului.


Impreuna cu partenerii nostri specializati, putem crea o solutie personalizata nevoilor specifice fiecarei companii.


Activand in acest sector de zeci de ani, avem parteneriate cu cei mai buni producatori de echipamente si puteti alege dintr-un numar generos de branduri ca Epson, Canon, Kyocera, Toshiba, HP, Brother, OKI, Lexmark, etc.


Beneficii MPS • Reducerea costurilor de imprimare

 • Eliminarea investitiilor in echipamente

 • Economie de timp si eficientizare a fluxului de lucru

 • Imbunatatirea securitatii datelor (cu caracter personal)

 • Instruirea angajatilor si oferirea de asistenta si depanare

 • Automatizarea livrarii de bunuri si piese

 • Tehnologie noua

 • Reduceti deseurile de hartie si impactul asupra mediului


Etapele implementarii unui program MPS dedicat dumneavoastra sunt:

 • 1. Evaluare si optimizare

  Pentru a sti de unde pornim, ca prim pas este sa determinam cat mai exact actualele costuri de imprimare.

  Dupa aceasta etapa, identificam o solutie in functie de necesitatile dumneavoastra prin care va reducem actualele costuri.

  Examinam birourile si mediile de productie pentru a identifica nevoile dumneavoastra privind documentele.

 • 2. Securizare si integrare

  Dupa optimizarea proceselor de imprimare, asiguram conectarea la sistemele IT.

  De asemenea pentru ca stim cat de importante sunt timpul si eficienta pentru dumneavoastra, implementam solutii de imprimare mobila si de management pentru volumele mari de documente.

 • 3. Automatizare si simplificare

  In aceasta etapa gandim procesele de lucru pentru a fi cat mai eficiente, se pune accentul pe digitalizarea documentelor in format fizic si transformarea reala a business-ului.

Clienti care beneficiaza de solutiile MPS:

Azomures are o istorie de peste 60 de ani si este unul dintre cei mai importanti producatori de ingrasaminte pentru agricultura din Romania. Cu 1200 de angajati, jumatate avand acces la un computer, exista un volum mare de tiparire. Acesta este motivul pentru care Azomures a achizitionat o flota de imprimante pentru a acoperi toate nevoile de tiparire – 44 de imprimante Epson WorkForce Pro si doua imprimante de volum mare Epson WorkForce Enterprise. Acestea sunt folosite de toti angajatii care trebuie sa tipareasca documente de birou, contracte, rapoarte, facturi, etc. Cu un volum de tiparire de 100.000 de pagini pe luna si deoarece echipamentele Epson au costuri fixe, pretul de imprimare pe pagina este extrem de scazut, in comparatie cu echipamentele anterioare pe care le-au folosit. Azomuresul economiseste acum 14.000 de euro pe an. De asemenea, sunt incantati de faptul ca echipamentele au un impact redus asupra mediului, ceea ce este o prioritate pentru ei.