Electro Orizont este o companie fondata in 1991 care se ocupa exclusiv de produse si servicii IT&C.

Din 1996, activam ca si parteneri de service si dealer Toshiba pe partea de printing si Managed Print Services iar in anul 1998 am devenit parteneri Microsoft. Impreuna cu firma Orizont Business Intelligence din Bucuresti, am dezvoltat brandul de servicii profesionale Zenos in anul 2016.

Succesul de piata se datoreaza unei strategii de dezvoltare si consolidare bine conturata, axata pe identificarea nevoilor prezente si viitoare ale clientilor, dezvoltarea de solutii performante, complete, de incredere, adaptate particularitatilor activitatii clientilor nostri.

In prezent societatea noastra este unul dintre putinii furnizori care poate implementa solutii personalizate incluzand Suport IT, Managed Print Services, Infrastructura, pentru intreprinderi mari, institutii publice, sanatate, educatie, firme mici si mijlocii sau pentru acasa.

O directie de o importanta deosebita este activitatea de servicii, integrata in sistemul operational care ofera consultanta, achizitii pe platforma publica SICAP, servicii tehnice post-vanzare, training si servicii financiare.

O data cu trecerea anilor, am devenit partenerii unui numar mare de organizatii, aria de acoperire depasind granitele judetului Mures, fiind prezenti pe pietele din toata Transilvania si nu numai.

Daca aveti nevoie de solutii personalizate, completati formularul nostru!

Contacteaza-ne